Hondengedrag

Waarom vertoont mijn hond dit gedrag?Hondengedrag

Het antwoord daarop is heel simpel. Omdat jij bepaalde signalen geeft, waardoor je hond niet anders kan, dan op die manier reageren. Je hond is slechts hond. En reageert puur op jouw energie, jouw gedrag en jouw reactie. Daarom is hondengedrag eigenlijk redelijk voorspelbaar.

Spiegelmethode bij hondengedrag: Uniek in Nederland!

Honden zijn experts in het spiegelen van jouw gedrag. Daarom ga ik jou ervan bewust maken welke signalen jij je hond allemaal geeft. Welke energie straal jij (onbewust) uit? Wat verwacht jij van je hond? Hoe maak je het voor jouw hond duidelijk wat hij moet doen. Creƫer een relatie op basis van duidelijkheid en vertrouwen. Zodat jullie samen een super team worden! Want dat is de belangrijkste basis voor een leuk en gezellig leven met je hond.

Individuele begeleiding hondengedrag en puppycursus

Coachhond biedt individuele begeleiding hondengedrag en start binnenkort met een nieuwe puppycursus. Dus wil je meer weten over het gedrag van jouw hond en wat voor invloed jij daar op hebt? Meld je dan vandaag nog aan via het contactformulier.

Mijn instructeursopleiding heb ik gevolgd bij Kynotrain. Kijk gerust eens op de website van Kynotrain voor meer informatie.


Volg Coachhond ook op Facebook