Loopbaanbegeleiding

Van je passie je werk maken? Dat zou toch geweldig zijn!

Op zoek naar een loopbaanadviseur of begeleiding in de zoektocht naar jouw droombaan? Loopbaanbegeleiding door Coachhond in Aalsmeer biedt een persoonlijke aanpak in het traject naar jouw droombaan!

Je wilt graag iets anders in je werk, maar je weet niet wat precies bij je past. Of je vindt het nemen van de stap om iets anders te gaan doen heel eng. Ik kan je helpen met het ontdekken van jouw dromen en waarden en wat voor soort baan daar bij past. Ook het leren vertrouwen op je kwaliteiten speelt hierin een grote rol. En wat belemmert jou om de stap naar een nieuwe baan te zetten. Het loslaten van het oude betekent nieuwe kansen. Vertrouw hierop!

“Ik wist dat ik mijn huidige werk als secretaresse niet meer wilde, maar wat dan wel? Ik wist het echt niet. Nancy wist in één gesprek de juiste vragen te stellen, waardoor ik er achter kwam dat ik eigenlijk wel wist wat ik wilde. Ik moest alleen even getriggerd worden om het zelf te ontdekken!” – Tessa

Veel werknemers missen de echte passie in hun werk. Ze willen wat anders, maar weten niet zo goed wat dan. Mijn advies hierin is: begin niet bij wat je kunt (vaardigheden), maar bij wat je wilt. Begin met het creëren van duidelijkheid over jouw dromen en verlangens. Formuleer vanuit je hart een nieuw perspectief voor jezelf waar je heen wilt. Iedereen heeft kwaliteiten en talenten om je doel te bereiken. Ik wil je hier graag bij helpen. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om weer energie te halen uit het werk dat je doet. Voor de meeste mensen behelst het werkzame leven namelijk een groot deel van je week. En dan kun je er maar beter plezier in hebben. In plaats van iedere ochtend te denken: ik moet weer.

Vind de weg met Coachhond

Ik help je graag je weg te vinden. Als therapeut op het persoonlijke vlak: samen ontdekken wat jouw passie is en welke kwaliteiten jij al in je hebt om je droombaan te realiseren; eventueel door middel van een loopbaan- of competentietest. Als begeleider in het proces: waar moet je beginnen? Welke stappen onderneem je? En als communicatieadviseur en sollicitatie-expert. Als communicatieadviseur geef ik je advies in hoe je jezelf het beste kunt presenteren; in je brief; het telefoongesprek en tijdens het gesprek. Bovendien heb ik in mijn loopbaan als zelfstandig communicatieadviseur veel sollicitatie-/acquisitiegesprekken gevoerd. Ik weet welke vragen je gesprekspartners stellen tijdens een sollicitatiegesprek. En ik kan je uiteraard adviseren hoe je ervoor kunt zorgen dat je in eerste instantie wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Meer informatie over loopbaanbegeleiding?

Neem vandaag nog de regie op jouw loopbaan. Het werken met plezier, vol energie en met passie, heb je zelf in de hand! Neem contact met mij op, ik help je graag verder! Ik ben te bereiken op 0618642861 of neem contact met ons op middels het contactformulier.


Volg Coachhond ook op Facebook!