Assertiviteit en zelfvertrouwen

Je voelt je erg onzeker en bent op zoek naar een training assertiviteit. Je zou willen dat je wat steviger in je schoenen komt te staan. Rots en WaterJe wilt meer in jezelf vertrouwen. Je wilt leren voor jezelf op te komen, zodat je meer voor jezelf kunt kiezen. Je minder vaak laten beïnvloeden door anderen. En vaker nee leren zeggen. Ik leer je door het inzetten van Rots en Water oefeningen dat je altijd een keuze hebt in je gedrag. Op een veilige manier kun je oefenen met coachhond Fergie.

Herken je dit?

 • Ik klap vaak dicht tijdens onverwachte of moeilijke situaties en weet dan niet meer wat ik moet doen of zeggen
 • Ik vind het moeilijk om mijn eigen mening te geven over dingen; vooral als andere mensen mij ‘overschreeuwen’
 • Ik voel me onzeker en vergelijk mezelf vaak met anderen die in mijn ogen altijd beter zijn.
 • Ik wil meer van mezelf laten zien dan dat ik nu doe
 • Ik wil me assertiever opstellen en voor mezelf op leren komen.
 • Ik zeg bijna altijd ja. Ook op dingen waar ik eigenlijk geen tijd voor heb of geen zin in heb.

Wil je hier nu eindelijk eens verandering in brengen? Dan is een training assertiviteit iets voor jou. Ervaar waar jouw kracht ligt. Ik help je daarmee. Door het doen van ervaringsgerichte oefeningen; eventueel samen met de hond als oefenmaatje.

Je wilt wel veranderen, maar je weet niet hoe….

Ja, ik wil veranderen! En vraag een gratis inzichtgesprek aan!

 

Wil jij dit bereiken?

 • Meer uitgaan van je eigen kracht en deze blijven voelen; ook in moeilijke situaties
 • Je grenzen leren aangeven zonder het gevoel te hebben anderen teleur te stellen oftewel: nee leren zeggen zonder er een schuldgevoel bij te hebben
 • Je eigen persoonlijke ruimte leren kennen en durven innemen
 • Leren stevig in je schoenen te staan, zodat je onzekerheid niet meer je volledige handelen en denken overneemt.
 • Meer zelfvertrouwen in je eigen kwaliteiten

 

Wil je weten wat je hiervoor moet doen?

Plan dan vandaag nog een gratis inzichtgesprek. Een gesprek waarin we, al dan niet samen met coachhond Fergie, gaan kijken waar jij heen wilt, wat je nu nog tegen houdt en wat je nodig hebt om stappen te kunnen zetten!

“Je bent sterker dan je in eerste instantie denkt!”

Interessant! Ik wil graag een gratis inzichtgesprek!

 

Blijf je in de afwachtmodus of ga je het gewoon doen?

Ik ga het gewoon doen!

 

Workshop Vrouwenkracht

Wil je eerst vrijblijvend ervaren wat ik voor je kan betekenen? Kom dan naar de workshop Vrouwenkracht die ik geef tijdens de Internationale Vrouwendag van 8 maart 2018. Locatie: P60 op het Stadsplein in Amstelveen.

Tijdens de workshop Vrouwenkracht leren vrouwen om vanuit hun eigen kracht in het leven te mogen, kunnen en durven staan. De workshop richt zich op de principes van het Rots en Water programma. Met thema’s als: Voor jezelf opkomen, stevig in je schoenen staan, vertrouwen in je eigen kracht en mogelijkheden, eigen persoonlijke ruimte ervaren en assertiviteit. Het accent ligt op leren door ervaren.


Volg Coachhond ook op Facebook!